Laivarakennuksen sisustussuunnittelija

Asiakkaamme on Turun talousalueella toimiva laivanrakennusalan suunnittelutoimisto, johon haetaan laivasuunnittelun osaajaa. Työtehtävät koostuvat suunnittelutyöstä, AutoCADilla tehtävästä piirtämisestä, layout -suunnittelusta ja näihin työvaiheisiin liittyvästä dokumentoinnista. Painopiste on uusien risteilyalusten sisustussuunnittelussa, mutta muutakin suunnittelutyötä työhön sisältyy. Aikaisempi työkokemus laivanrakennuspuolen vastaavista tehtävistä on luonnollisesti selkeä etu, mutta muulta alueelta hankittu hyvä ja monipuolinen AutoCad kokemus voi myös antaa riittävät edellytykset työssä onnistumisen. Kielivaatimuksena on joko hyvä suomenkielen taito ja kohtuullinen englanti tai  vaihtoehtoisesti erinomainen englannin kielen taito ja kohtuullinen suomi.
Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kilpailukykyisellä palkalla, mielenkiintoisen ja monipuolisen laivasuunnittelijan toimenkuvan sekä hyvän työyhteisön antaman tuen. Mikäli paikka kiinnostaa, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteella hakemus@pestivoima.fi

Tiedustelut Markku Arvonen p. 0400 979 370

Pestivoima Oy on yrittäjävetoinen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Yleinen