Työnantajat

PESTIVOIMA OY – HENKILÖSTÖVUOKRAUS JA REKRYTOINTIPALVELUT TURUN TALOUSALUEEN YRITYKSILLE

Pestivoima Oy on turkulainen, vuodesta 2005 toiminut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka tarjoaa luotettavat henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelut yrityksille Turun talousalueella. Tarvitsitpa tilapäistä työntekijää yksittäiseen projektiin tai pysyvää työntekijää nykyisten osaajien rinnalle, Pestivoima auttaa sinua löytämään parhaat tekijät yrityksenne tarpeisiin. Tutustu toimintatapoihimme ja ota yhteyttä!

Työntekijöistä joustavuutta muuttuviin tarpeisiin

Henkilöstön oikea määrä suhteessa yrityksen senhetkiseen tarpeeseen on yksi kannattavuuteen olennaisimmin vaikuttavista tekijöistä. Henkilöstön osaaminen ja tietotaito taas on yksi yrityksen onnistuneen toiminnan ja palvelun kulmakivistä. Yhä tärkeämmäksi valintakriteeriksi on noussut myös uuden työntekijän sopivuus olemassa olevaan työyhteisöön ja sen toimintakulttuuriin. Pestivoima auttaa sinua löytämään juuri oikeat osaajat oikeanlaisiin tehtäviin, oli sitten kyseessä lyhytaikainen sairaslomatuuraus, kausivaihtelut tai pysyvämpi henkilöstön määrän kasvattaminen. Kiireettömissä tapauksissa voit antaa meille myös ”hiljaisen toimeksiannon” eli lähestymme sinua vain silloin kun poikkeuksellisen hyvä ja määrittämänne taidot omaava hakija tulee esille työnhakijoiden joukosta.

Teemme työntekijän valinnasta helppoa

Sopivien työntekijäehdokkaiden löytäminen ja oikean valitseminen on yleensä aikaa vievää puuhaa. Uutena haasteena on tullut noususuhdanteen mukanaan tuoma hakijoiden niukkuus eli hyväänkään työpaikkaan ei välttämättä tule paljon hakijoita, joista valita. Työntekijän valinnassa me Pestivoimassa teemme työläimmät vaiheet puolestasi. Etsimme sopivat ehdokkaat, haastattelemme soveliaimmat ja esittelemme niistä teille parhaat. Te teette kuitenkin aina lopullisen päätöksen, joko valitsette yhden tai useamman tarjolla olevista ehdokkaista tai ette yhtään. Mikäli valintaa ei tehdä, ei teille myöskään aiheudu valinnasta kuluja.

Vaihtoehtoina työntekijän vuokraus
tai rekrytointi

Mikäli haet työntekijää lyhytaikaiseen tarpeeseen, työntekijän vuokraaminen on yleensä järkevin vaihtoehto. Mikäli tarpeesi on pitkäaikainen tai haet uutta vakituista työntekijää nykyisten osaajien lisäksi, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit halutessasi ottaa Pestivoiman tarjoaman työntekijän suoraan oman yrityksesi palvelukseen (nk. suorarekrytointi) tai vaihtoehtoisesti ottaa työntekijän ensin Pestivoimasta vuokralle määräajaksi. Tällöin vuokratyöntekijä toimii teidän työnjohtonne alaisuudessa aivan kuten muutkin työntekijät, mutta Pestivoima vastaa lakisääteisistä työnantajavelvoitteista. Näin voit vasta myöhemmin päättää työntekijän mahdollisesta vakinaistamisesta.

MIKSI VALITA
PESTIVOIMA
YHTEISTYÖKUMPPANIKSI?

-Pitkä kokemus työvoiman vuokrauksesta ja rekrytoinnista
-Hyvä Turun talousalueen tuntemus
-Hyvät yhteistyöverkostot
-Yksilöllinen palvelu
-Helppoa, reilua ja vaivatonta yhteistyötä

Ota yhteyttä, niin mietitään yrityksellesi sopiva ratkaisu – oli sitten kysymyksessä työntekijöiden vuokraus tai uuden työntekijän rekrytointi!