Elektroniikka-alaa tunteva myymälätyöntekijä

Haemme Turussa toimivalle maahantuontiyritykselle kokeneeseen, pieneen työtiimiin myymälätyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työn kuvaus
Tehtäviisi kuuluu yritys- ja yksityisasiakkaiden palvelu myymälässä. Työ on päivätyö ma-pe. Työ alkaa vuokrasuhteena, mutta mikäli olet oikeantyyppinen henkilö, mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen ovat erittäin hyvät.

Työn edellytykset
Olet mahdollisesti etsimämme henkilö, jos Sinulla vahva kokemus tai harrastuspohjainen kiinnostus elektroniikka-alasta. Elektroniikka-alan koulutus on eduksi, mutta ei välttämätön. Olet luotettava, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen, eikä Sinulle ole asenteellista ongelmaa tarttua erilaisiin työtehtäviin. Suomen kielen lisäksi englanninkielisen tekstin ymmärtäminen auttaa tuotteiden manuaalien ja ohjekirjojen kanssa, mutta ei ole välttämätön, mikäli muu kokemuksesi korvaa sen.

Tarjoamme
Hyvälle osaajalle tarjoamme osaamista vastaavan palkan, hyvän työilmapiirin sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Toimi nopeasti, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen  hakemus@pestivoima.fi

Tiedustelut Eija Arvonen p. 041 468 3240, sähköposti  pestivoima@pestivoima.fi 

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön

Yleinen