Autokorjaamon varaosavastaava

Haemme varastotyöntekijää, joka vastaa autokorjaamon varaston ylläpidosta, tilausten tekemisestä ja tarvittavien osien toimittamisesta huoltotyötä tekeville asentajille.

Työn edellytykset
Sinulla on mahdollisesti jo aiempaa työkokemusta varastotyöstä tai mahdollisesti hyvä autopuolen osien perustuntemus. Suomen kielen lisäksi englannin kielestä tulisi olla ainakin välttävät tiedot, jotta perusrutiinit tavarantoimittajien kanssa onnistuvat.

Tarjoamme
Tarjoamme osaamista vastaavan palkkatason ja mahdollisuuden kehittyä varastopuolen ammattilaiseksi. Tarjoamme myös hyvän työilmapiirin sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työ alkaa vuokratyösuhteena ja mikäli pärjäät työssä hyvin, jatkuu sen jälkeen vakituisena työsuhteena.

Yhteydenotto
Mikäli työpaikka kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV s-postilla: hakemus@pestivoima.fi. Tiedustelut Pestivoima Oy/ Markku Arvonen / 0400 979370.

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön

Yleinen