Automaalari tai automaalausyrittäjä

Turun talousalueella toimivat pienet automaalaamot hakevat yhdessä ammattitaitoista automaalaria. Ajatuksena on, että sama henkilö työskentelisi useamman eri automaalaamon työtehtävissä työtilanteesta ja tarpeesta riippuen. Ammattitaitoinen ja itsenäiseen työhön pystyvä automaalari voi toimia joko palkkasuhteessa tai yrittäjänä. Molemmissa tapauksissa taataan sovittu minimimäärä työtunteja ja tavoitteena on normaalia täysaikaista työsuhdetta vastaava tuntimäärä.

Hakijan ei välttämättä tarvitse olla aivan valmis automaalauksen ammattilainen, sillä työsuhteeseen voidaan sisällyttää myös koulutusvaihe osaamisen päivittämiseksi. Ikärajoitusta ei myöskään ole, kunhan hakijalla on sopiva taustakokemus ja oikea asenne työhön. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Mikäli työpaikka kiinnostaa sinua, laita hakemus mahdollisimman pikaisesti, koska paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Laita lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen hakemus@pestivoima.fi.

Tiedustelut Markku Arvonen p. 0400 979 370,  sähköposti markku.arvonen@pestivoima.fi

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Yleinen