Elektroniikka-alan tuotantotyöntekijä Turkuun

Työn kuvaus
Turussa toimiva elektroniikka-alan yritys, jossa saat mahdollisuuden osallistua monipuolisesti elektroniikkaosien valmistuksen eri työvaiheisiin.

Työn edellytykset
Sinulla on mahdollisesti jo valmiiksi monipuoliset kädentaidot, tarkka työote, olet oma-aloitteinen ja pystyt kohtuullisen nopeasti omaksumaan erilaisten yksinkertaisten tuotantolaitteiden ja -koneiden toimintaperiaatteet.
Oppimisen kannalta on toki eduksi aiempi työkokemus elektroniikkateollisuuden eri työvaiheista, mutta se ei ole aivan välttämätön edellytys, koska tuotannon eri työvaiheet opetetaan yrityksen toimesta. Työssä suoriutuminen edellyttää kuitenkin hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme
Tarjoamme hyvän työpaikan, osaamista vastaavan palkkatason, ammattimaisen työyhteisön tuen sekä vaihtelevan työn, jossa pääset näkemään ja oppimaan laaja-alaisesti elektroniikkateollisuuden eri työvaiheita.

Työn kesto
Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta mikäli olet oikea henkilö tähän työtehtävään, sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet vakituiseen työpaikkaan.

Yhteydenotto
Mikäli paikka kiinnostaa, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV s-postilla osoitteeseen: hakemus@pestivoima.fi.

Tiedustelut Pestivoima Oy/ Markku Arvonen / 0400 979370 sähköpostilla markku.arvonen@pestivoima.fi tai Eija Arvonen p. 041 468 3240, sähköposti  pestivoima@pestivoima.fi 

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön

Yleinen