Metallin tuotantotyöntekijä Turkuun

Työn kuvaus
Turussa toimiva metallialan yritys, jossa saat mahdollisuuden osallistua monipuolisesti tarkkuutta vaativiin metalli- ja elektroniikkaosien esikäsittelyyn.

Työn edellytykset
Sinulla on mahdollisesti jo valmiiksi monipuoliset kädentaidot, tarkka työote, olet oma-aloitteinen ja pystyt kohtuullisen nopeasti omaksumaan erilaisten tuotantolaitteiden ja -koneiden toimintaperiaatteet.
Oppimisen kannalta on toki eduksi, jos sinulla on aiempaa työkokemusta metalliin tai elektroniikkaosien esikäsittelystä, , mutta se ei ole aivan välttämätön edellytys, koska tuotannon eri työvaiheet opetetaan yrityksen toimesta. Työssä suoriutuminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme työpaikan, jossa työtehtävät vaihtelevat ja pääset halutessasi näkemään ja oppimaan laaja-alaisesti tuotannon eri työvaiheita. Teollista sarjatyötä tässä työssä ei niinkään ole, vaan työpäiväsi koostuu enemmänkin yksittäisistä, toisiaan seuraavista erilaisista työvaiheista.

Työn kesto
Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta mikäli olet oikea henkilö tähän työtehtävään, sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet vakituiseen työpaikkaan.
Yhteydenotto
Mikäli paikka kiinnostaa, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV s-postilla osoitteeseen: hakemus@pestivoima.fi.
Tiedustelut Markku Arvonen p. 0400 979370 tai Eija Arvonen p. 041 4683240

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön

Yleinen