Hydrauliikkaa tunteva mekaanikko Helsingin seudulle

Haemme asiakkaallemme Helsingin talousalueelle hydrauliikkaa tuntevaa mekaanikkoa.

Asiakkaamme on pohjoismaiden johtava letkujärjestelmien toimittaja, ja perheyrityksenä se edelleen asettaa asiakkaan toiminnan keskiöön. Yrityksessä arvostetaan suuresti työntekijöitä, mikä näkyy henkilöstön pienessä vaihtuvuudessa.

Haettavan henkilön toimenkuvaan kuuluu päivystysperusteista huoltoajoa, jossa reagoidaan asiakkaan akuutteihin työkoneiden hydrauliikkahäiriöihin. Saavut paikalle huoltoajoneuvolla ja ratkaiset asiakkaan ongelman, kuten rikkoutuneen letkun, samalla varmistaen asiakkaan työn jatkuvuuden. Haettava henkilö on mahdollisesti aikaisemmin työskennellyt esimerkiksi teollisen kaluston korjauksen parissa tai on muuten taitava työkalujen käsittelijä. Asiakaspalvelutaidot ja kyky kuunnella asiakasta ovat tässä työssä tärkeitä osa-alueita, sillä ne auttavat täyttämään asiakkaan tarpeet päivystystehtävissä.

Nautit erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta ja vaihtuvien tilanteiden ratkaisemisesta. Pystyt muodostamaan kehitysehdotuksia jokaisesta päivystystehtävästä ja viemään ne kehitysideoina eteenpäin yhtiöön. Hydrauliikan tuntemus katsotaan eduksi. Sinulta odotetaan yrittäjämäistä otetta kehittää ja löytää parannusehdotuksia, vaikkei kaikkea olisi valmiiksi paketoitu. Yritys arvostaa työntekijöidensä panosta ja on valmis kuuntelemaan ja toteuttamaan kehitysideoita.
Jos homma sujuu hyvin, sinulla on mahdollisuus hoitaa työtehtäviä itsenäisesti ja määrittää omat rajasi. Tarjoamme täyden koulutuksen tehtävään. Työsuhde on kokoaikainen ja aloituksesta voidaan sopia.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.7.2023 sähköpostitse osoitteeseen henrik.arvonen@pestivoima.fi. Otsikoi sähköpostisi omalla nimelläsi sekä haettavalla tehtävänimikkeellä varustettuna.

Yleinen