Hydrauliikkaan erikoistunut asentaja/huoltotyöntekijä

Työn kuvaus
Turkulainen keskisuuri yritys hakee kauttamme kokenutta hydrauliikkalaitteiden ja -koneiden huoltotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Työn edellytykset
Oletamme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta hydrauliikan asennus- ja korjaustöistä tai alaan liittyvä koulutus.  Suomen kielen lisäksi englanninkielisen tekstin ymmärtäminen auttaa manuaalien ja ohjekirjojen omaksumisessa, mutta ei ole aivan välttämätön, mikäli muu kokemuksesi korvaa sen.

Tarjoamme
Hyvälle osaajalle tarjoamme osaamista vastaavan hyvän palkkatason, hyvän työilmapiirin sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Yrityksessä sinulla on mahdollisuus myös palkalliseen alan lisäkoulutukseen, mikäli työstä suoriutuminen sellaista edellyttää. Mikäli olet muuttamassa Turkuun muualta Suomesta, myös asunto on mahdollistaa järjestää edullisesti työpaikan kautta.

Yhteydenotto
Mikäli työpaikka kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV s-postilla: hakemus@pestivoima.fi. Tiedustelut Pestivoima Oy/ Markku Arvonen / 0400 979370.

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

 

Yleinen