Jakeluautonkuljettaja

Haemme asiakasyrityksellemme jakeluautonkuljettajaa Turun talousalueelle.

Työnkuvaus
Hoidat kuljetuksia, haet ja toimitat tavaroita, päivittäin toistuvilla vakioreiteillä. Työ on säännöllistä kokopäivätyötä kahdessa vuorossa. Työn kesto on 2-3 kuukautta, mutta jos työmotivaatiosi ja –asenteesi on kunnossa, Sinulla on hyvät mahdollisuudet pitempään työsuhteeseen.
Työn edellytykset
Työn edellytyksenä on C-ajokortti. Lisäksi kokemus vastaavista tehtävistä on luonnollisesti eduksi, mutta ei välttämätöntä. Saat hyvän perehdytyksen kuljetusreiteistä ja asiakkaista vakiokuljettajan ohjauksessa henkilökohtaisella opastuksella. Olet tarkka ja huolellinen ja Sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta ja kohtuullisen hyvä suomen kielen taito.

Tarjoamme
Tarjoamme itsenäisen ja vaihtelevan työn sekä hyvän työilmapiirin ja hyvälle työntekijälle ammattitaitoa vastaavan palkan.

Yhteydenotto
Toimithan nopeasti, työpaikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lähetä vapaamuotinen hakemus ja CV osoitteeseen hakemus@pestivoima.fi.
Tiedustelut Eija Arvonen p. 041 468 3240, sähköposti pestivoima@pestivoima.fi
Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Yleinen