Kuorma-autonkuljettaja

Haemme asiakasyritykselle ammattipätevyyden omaavaa kuorma-autonkuljettajaa pitempiaikaiseen työsuhteeseen Turun talousalueelle.

Työkuvaus
Toimit kuorma-autonkuljettajana monipuolisissa tehtävissä, mm. kunnossapitotöissä, imuautopalvelussa, maa-aineskuljetuksissa, kadunpuhdistuksissa, viher- ja lumitöissä vaihdellen työkohteiden ja vuoden sesonkien mukaan.

Työn edellytykset
Kuorma-auton ammattipätevyyden lisäksi aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä luonnollisesti on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeää on, että haluat oppia uutta ja vahvistaa ammattiosaamistasi, niin yritys tarjoaa hyvän perehdytyksen eri työtehtäviin. Edellytyksenä lisäksi tarkka ja huolellinen työote ja että Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot sekä kohtuullisen hyvä suomen kielen taito.

Tarjoamme
Tarjoamme itsenäisen ja vaihtelevan kokopäivätyön sekä hyvän työilmapiirin ja hyvälle työntekijälle ammattitaitoa vastaavan palkan. Työ alkaa vuokratyönä, mutta jos työmotivaatiosi ja –asenteesi on kunnossa, Sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen.

Yhteydenotto
Toimithan nopeasti, työpaikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lähetä vapaamuotinen hakemus ja CV osoitteeseen hakemus@pestivoima.fi.

Tiedustelut Eija Arvonen p. 041 468 3240, sähköposti pestivoima@pestivoima.fi

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Yleinen