Maanrakennustyöntekijä Turkuun

Työkuvaus
Yritys tekee eri kohteissa monipuolisesti erilaisia maanrakennusalan töitä, kuten piha-alueiden uudisrakennusta ja saneerausta, piha-alueiden kivetyksiä sekä kiinteistöihin ja niiden kulkuväyliin liittyviä maarakennustöitä. Toimit avustavana työntekijänä maanrakennuksen eri työvaiheissa.

Työn edellytykset
Pidät ulkotyöstä ja vaihtelevista maarakennuksen työtehtävistä. Työasenteesi on reipas ja toimeen tarttuva. Varsinaista maarakennuksen koulutusta ei edellytetä, vaan tarvittavat työvaiheet opetetaan. Toki aikaisempi kokemus maa- tai piharakentamisesta helpottaa eri työvaiheiden omaksumista. Kuorma-auton ajokortti (ei edellytetä ammattipätevyyttä) katsotaan plussaksi, mutta ei ole aivan välttämätön.

Tarjoamme
Tarjoamme hyvän työilmapiirin ja osaamistasi vastaavan palkkatason. Jos kokemuksesi maarakennusalalta on vähäinen, tämä on hyvä mahdollisuus oppia alan peruskäytännöt ja pikkuhiljaa edetä työn vaativuudessa monipuoliseksi alan osaajaksi! Työ on kokopäivätyötä ma-pe. Hyvä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Yhteydenotto
Mikäli työpaikka kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV s-postilla: hakemus@pestivoima.fi.  Tiedustelut Pestivoima Oy/ Markku Arvonen / 0400 979370 sähköpostilla markku.arvonen@pestivoima.fi tai Eija Arvonen p. 041 468 3240, sähköposti  pestivoima@pestivoima.fi 

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön

Yleinen