Maarakennustyöntekijä

Haemme asiakasyrityksellemme maarakennustyöntekijää Turkuun, työn kesto noin 2kk.

Työkuvaus
Vastaat työmaalla erilaisten pumppujen käytöstä ja valvonnasta. Osallistut tarvittaessa myös muihin työmaalla tarvittaviin työtehtäviin.

Työn edellytykset
Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja tarvittaessa pumppujen valvonnan lisäksi suorittamaan yksinkertaisia, pumppujen huoltoon liittyviä toimenpiteitä. Työ edellyttää henkilöauton ajokorttia liittyen pumppujen varaosahankintoihin ja pumppujen huoltokäynteihin.

Tarjoamme
Työn kesto on noin 2 kuukautta. Mahdollisesti yrityksessä voi olla tarjolla myös muuta työtä tämän komennuksen jälkeen, mutta sei ei ole varmaa.

Yhteydenotto
Toimithan nopeasti, työpaikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen hakemus@pestivoima.fi.

Tiedustelut Markku Arvonen p. 0400 979370, sähköposti  markku.arvonen@pestivoima.fi  tai  Eija Arvonen p. 041 468 3240 tai sähköposti pestivoima@pestivoima.fi

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

 

 

Yleinen