Metallin vaihetyöntekijä Turkuun

Turussa toimiva metallialan yritys, jossa haetaan kahta lisätyöntekijää metalliosien käsittelyyn liittyvään vaihetyöhön.

Työn edellytykset
Metallipuolen koulutus on hyvä pohja, mutta ei aivan välttämätön. Jos olet tottunut tekemään käsilläsi erilaisia töitä ja perustyökalut pysyvät hyppysissä, voit olla etsimämme henkilö, sillä itse työvaiheet opetetaan. Työssä edellytetään vähintään kohtuullista suomen kielen taitoa. Luonteenpiirteinä arvostamme ahkeruutta, tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme
Tarjoamme hyvän työpaikan metallituotteiden käsittelyn eri työvaiheissa ja myös hyvän ja nuorekkaan työilmapiirin. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyönä, mutta mikäli olet työhön sopiva, sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen.

Yhteydenotto
Mikäli paikka kiinnostaa, lähetä vapaamuotinen hakemus ja CV osoitteeseen hakemus@pestivoima.fi. Toimi nopeasti. Paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.
Tiedustelut Markku Arvonen p. 0400 979370, sähköposti markku.arvonen@pestivoima.fi tai Eija Arvonen p. 041 468 3240 tai sähköposti pestivoima@pestivoima.fi

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Yleinen