Mig-taitoinen hitsaaja

Etsimme asiakkaallemme mig- hitsaustaitoista työntekijää Turun talousalueella oleviin työkohteisiin.

Työnkuvaus

Työ on mittatilaustyönä toteutettavia erilaisia metallirakenteita, kantavia runkorakenteita, halleja, katoksia, kaiteita, pienmetallitöitä jne. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Turun talousalueella. Joskus mahdollisesti  sovittaessa myös kauempana, matkustusvalmius eduksi.

Työnedellytykset

Sinulla on vähintään kohtuulliset mig-hitsaustaidot, mutta hitsausluokkia ei edellytetä. Työ on mittatilaustyönä toteutettavia erilaisia metallirakenteita, niin piirustustenlukutaito on hallittava. Rakennepiirustukset englanniksi, joten kohtuullinen eglannin kielen hallinta eduksi.  Lisäksi hyvä suomen kielen taito.

Tarjoamme

Tarjoamme itsenäisen  ja vaihtelevan työn sekä hyvän työilmapiirin. Ammattitaidon mukaisen palkan. Päivätyö ma-pe. Työ on mahdollista aloittaa mahdollisimman pian.  Mahdollisuudet työn jatkumiseen ovat  hyvät, mikäli henkilö osoittautuu työhön sopivaksi.

Yhteydenotto

Toimithan nopeasti, työpaikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lähetä  hakemus ja CV osoitteella hakemus@pestivoima.fi

Tiedustelut Eija Arvonen p. 041 468 3240 pestivoima@pestivoima.fi

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Yleinen