Osto-myyntiassistentti

Haemme asiakkaallemme Turkuun osto- ja myyntitoimintoihin tekijää vuoden mittaiseen projektiin. Asiakkaamme toimii kemian alalla valmistaen erilaisia diagnostiikka ja mittalaitteita mm. syövän diagnosointiin. Pääset tekemään todella tärkeää työtä terveyspalvelualalla kansainvälisessä ja mielenkiintoisessa ympäristössä, tukenasi innovoiva tiimi.

Haettava henkilö osallistuu uuden ERP-järjestelmän koulutukseen ja -järjestelmän käyttöönotttoon. Työtehtävät liittyvät monipuolisesti osto- ja myyntitilausten käsittelystä aina asiakaspalautteiden käsittelyyn. Olet toivomme mukaan jo hieman kerännyt kokemusta osto- ja myyntireskontrasta. Lisäksi olet mahdollisesti ollut osana tietojärjestelmähanketta tai omaat kiinnostuksen ja teoriapohjan järjestelmähankkeita kohtaan. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Eduksi katsotaan kokemus kemian alalta.

Tämä paikka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden junior tason tekijälle nähdä holistinen näkymä yrityksen toiminnoista, asiakaskommunikoinnista aina tietojärjestelmään ja talouden toimintoihin. Erinomainen kansainvälinen ympäristö kerryttää jatkoa varten.

Työsuhde on vuoden määräaikainen ja aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi heti jos kiinnostus herää sähköpostilla henrik.arvonen@pestivoima.fi
Otsikoithan sähköpostisi nimelläsi sekä haettavalla tehtävällä kiitos!

Yleinen