Pakettiautojen ja kevyempien hyötyajoneuvojen asentaja

Haemme asentajaa kevyempien hyötyajoneuvojen eli lähinnä pakettiautojen huolto- ja korjaustoimintaan.

Työn edellytykset
Oletamme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta ainakin henkilöautojen asennus- ja korjaustöistä tai vaihtoehtoisesti alaan liittyvä koulutus. Suomen kielen lisäksi englanninkielisen tekstin ymmärtäminen auttaa manuaalien ja ohjekirjojen tiedon omaksumisessa, mutta ei ole aivan välttämätön, mikäli muu kokemuksesi korvaa sen.

Tarjoamme
Hyvälle osaajalle tarjoamme osaamista vastaavan palkkatason, hyvän työilmapiirin sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työpaikan kautta sinua myös koulutetaan tarvittaviin merkkikohtaisiin ohjelmiin ja testausmenetelmiin. Työ alkaa vuokratyösuhteena ja mikäli pärjäät työssä hyvin, jatkuu sen jälkeen vakituisena työsuhteena.

Mikäli pärjäät työssä hyvin, myös pitempiaikainen paikka on mahdollinen.

Yhteydenotto
Mikäli paikka kiinnostaa, lähetä vapaamuotinen hakemus ja CV osoitteeseen hakemus@pestivoima.fi. Toimi nopeasti. Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.
Tiedustelut Pestivoima Oy/ Markku Arvonen / 0400 979370 sähköpostilla markku.arvonen@pestivoima.fi tai Eija Arvonen p. 041 468 3240, sähköposti  pestivoima@pestivoima.fi 

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön

Yleinen