Puu- ja levytuotteiden valmistaja

Haemme asiakasyrityksellemme Turkuun puu- ja levytuotteiden valmistukseen työntekijää, joka opetuksen jälkeen pystyy tekemään puuntyöstökoneiden (CNC) yksinkertaista ohjelmointia, jonka jälkeen kone tekee varsinaisen puun työstön ja osat valmistuvat kokoamista varten. Sinun ei siis tarvitse olla käsillä tekemisen taitaja tai puuntyöstön mestari, mutta pystyt opastuksen jälkeen ohjaamaan CNC -konetta ja kokoamaan tämän jälkeen valmiin tuotteen. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja/tai matemaattinen ajattelutapa nopeuttavat oppimista. Ajoittain työ vaatii isompien työkappaleiden siirtämistä käsin, joten työ edellyttää myös kohtuullista fyysisyyttä.
Uusi työntekijä aloittaa elokuun alussa tai erikseen sovittaessa viimeistään 15.8 mennessä. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta mikäli olet oikeanlainen henkilö, mahdollisuudet pysyvän paikan saamiseen ovat erittäin hyvät.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV s-postilla osoitteeseen hakemus@pestivoima.fi . Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tiedustelut Markku Arvonen p.  0400 979370,   markku.arvonen@pestivoima.fi  tai  Eija Arvonen p. 041 468 3240 tai sähköposti pestivoima@pestivoima.fi

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Yleinen