Rakennustyöntekijä Turkuun

Haemme rakennusalalla toimivalle yritykselle rakennustyöntekijää Turkuun pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus
Yritys pystyttää alihankintana puu- ja betoniharkkotaloja Turun talousalueella.

Työn edellytykset
Edellytyksenä työssä pärjäämiselle on rakennusalan perustutkinto ja/tai riittävä rakennusalan työkokemus. Sinulla tulee olla lisäksi vähintään kohtuullinen rakennuspiirustusten lukutaito, arvostat hyvää työn jälkeä ja pystyt itsenäiseen työhön alkuvaiheen opettelun jälkeen. Koska kohteet vaihtelevat eri puolella Turkua, työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme
Tarjoamme itsenäisen ja vaihtelevan työn, pienen työyhteisön hyvän työilmapiirin sekä osaamista vastaavan palkkatason. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta mikäli osoittaudut oikeaksi henkilöksi kyseiseen työhön, sinulla on erinomaiset mahdollisuudet vakinaiseen paikkaan.

Yhteydenotto
Jos kiinnostuit, lähetä lyhyt hakemus ja CV osoitteeseen hakemus@pestivoima.fi. Työ alkaa mahdollisimman pian tai erikseen sovittuna ajankohtana hakijan tilanteesta riippuen.

Tiedustelut Markku Arvonen 0400 979370,sähköposti markku.arvonen@pestivoima.fi tai Eija Arvonen p. 041 468 3240, sähköposti pestivoima@pestivoima.fi

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön

Yleinen