Raskaan kaluston asentaja

Työn kuvaus
Raskaan kaluston korjaus- ja huoltoyritys Vuola Yhtiöt Oy hakee kauttamme raskaan kaluston asentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työn edellytykset
Oletamme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta raskaan kaluston asennus- ja korjaustöistä tai alaan liittyvä koulutus.  Suomen kielen lisäksi englanninkielisen tekstin ymmärtäminen auttaa manuaalien ja ohjekirjojen tiedon omaksumisessa, mutta ei ole aivan välttämätön, mikäli muu kokemuksesi korvaa sen.

Tarjoamme
Hyvälle osaajalle tarjoamme osaamista vastaavan hyvän palkkatason, hyvän työilmapiirin sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työpaikan kautta sinua myös koulutetaan tarvittaviin autosähköasennuksen merkkikohtaisiin ohjelmiin ja testausmenetelmiin.

Yhteydenotto
Mikäli työpaikka kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV s-postilla: hakemus@pestivoima.fi. Tiedustelut ja yhteydenotot Pestivoima Oy:n  kautta  Markku Arvonen p. 0400 979370, sähköposti markku.arvonen@pestivoima.fi.

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Yleinen