Raskaankaluston asentaja

Raskaan kaluston korjaus- ja huoltoyritys hakee kauttamme raskaan kaluston asentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työn edellytykset
Oletamme, että sinulla on mahdollisesti jo aiempaa kokemusta raskaan kaluston asennus- ja korjaustöistä tai ainakin alaan liittyvä koulutus. Mikäli sinulla on aiempaa työkokemusta liittyen hydrauliikka- tai sähkökorjauksiin, se katsotaan selkeäksi eduksi. Suomen kielen lisäksi englanninkielisen tekstin ymmärtäminen auttaa manuaalien ja ohjekirjojen tiedon omaksumisessa, mutta ei ole aivan välttämätön, mikäli muu kokemuksesi korvaa sen.

Tarjoamme
Hyvälle osaajalle tarjoamme osaamista vastaavan hyvän palkkatason, hyvän työilmapiirin sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työpaikan kautta sinua myös koulutetaan tarvittaviin autosähköasennuksen merkkikohtaisiin ohjelmiin ja testausmenetelmiin.

Yhteydenotto
Mikäli työpaikka kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV s-postilla: hakemus@pestivoima.fi. Tiedustelut Pestivoima Oy/ Markku Arvonen / 0400 979370 sähköpostilla markku.arvonen@pestivoima.fi tai Eija Arvonen p. 041 468 3240, sähköposti  pestivoima@pestivoima.fi 

 

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Yleinen