Raskaankaluston asentaja

Haemme Turun talousalueella toimivalle yritykselle raskaankaluston asentajaa, jolla jo on alan työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sähköasennuskokemus ja raskaan kaluston hydrauliikka-asennusten osaaminen luetaan selkeäksi eduksi. Perusedellytyksenä autopuolen koulutus  tai aiemman työkokemuksen kautta hankitut vastaavat taidot. Edellytyksenä myös vähintään kohtuullinen suomen kielen taito. Englannin kielessä vähintään luetun ymmärtämistaito.

Hyvälle osaajalle hyvää osaamista vastaava palkkataso, hyvä työilmapiiri sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuki. Työpaikassa on myös hyvät mahdollisuudet jatko- ja lisäkoulutukseen ammattitaidon kehittämiseksi. Työsuhde alkaa vuokratyöpaikkana, mutta mikäli osaava työntekijä löytyy, mahdollisuudet vakinaiseen työpaikkaan ovat erittäin hyvät.

Toimithan nopeasti, työpaikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV s-postilla: hakemus@pestivoima.fi.

Tiedustelut Markku Arvonen / 0400 979370  markku.arvonen@pestivoima.fi

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

 

Yleinen