Siivooja monipuolisiin siivous- ja työkohteisiin

Etsimme asiakasyritykselle siivoojaa Turun talousalueelle monipuolisiin siivoustehtäviin – ja kohteisiin.

Työn kuvaus
Siivouskohteet ja työn sisältö vaihtelevat teollisuus- ja kiinteistösiivouksesta, toimisto-, koti- ja myymäläsiivoukseen sekä rakennus- ja remonttisiivouskohteisiin. Kohteet sijaitsevat lähinnä Turun talousalueen etelä- ja länsipuolella. Työ on päivätyö ma-pe työaika välillä klo 7-15 , viikkotunnit vaihdellen 30 – 40 tuntia per työviikko.

Työn edellytykset
Aiempi siivouskokemus luetaan eduksi, mutta ei ole aivan välttämätön, kunhan olet ahkera ja asenteesi työhön on kunnossa. Pystyt perehdytyksen jälkeen itsenäiseen työhön, hoidat työsi huolellisesti ja vastuullisesti. Edellytyksenä on hyvä suomen kielen taito. Henkilöauton ajokortti tarvitaan, mutta oma auto ei ole välttämätön.

Tarjoamme
Tarjoamme työtehtävien suorittamiseen liittyvän perehdytyksen ja itsenäisen työn. Työ alkaa vuokrasuhteena, mutta mikäli osoittaudut oikeanlaiseksi henkilöksi kyseiseen työtehtävään, sinulla on hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen.

Yhteydenotto
Jos kiinnostuit, laita hakemus ja CV suoraan sähköpostiosoitteeseen  hakemus@pestivoima.fi

Tiedustelut Eija Arvonen p. 041 468 3240 tai sähköposti pestivoima@pestivoima.fi  tai Markku Arvonen p. 0400 979370, sähköposti  markku.arvonen@pestivoima.fi
Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Yleinen