Teollisuuden valvontatyö

Haemme Turun Pansioon työntekijää pienteollisuuden valvonta- ja huoltotyöhön. Työ on 2-vuorotyötä vaihdellen viikon jaksoissa ilta- ja yövuoron välillä.

Työn sisältö
Työ pitää sisällään prosessin valvontaa ja mittaustoimenpiteiden suorittamista ja pystyt myös alkuopastuksen jälkeen yksinkertaisiin prosessin huolto- ja korjaustoimenpiteisiin. Työssä onnistuminen edellyttää tunnollisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus laitoshuollosta tai teknisten laitteiden kunnossapidosta on eduksi, mutta ei ole aivan välttämätön, mikäli oppimiskyky on hyvä ja työkalut pysyvät käsissä. Edellytyksenä myös vähintään kohtuullinen suomen kielen taito.

Työn kesto ja palkkaus
Tarjoamme työn edellytykset täyttävälle henkilölle vakituisen työpaikan ja osaamista vastaavan kilpailukykyisen palkan.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV s-postilla osoitteeseen hakemus@pestivoima.fi. Tiedustelut Pestivoima Oy, Markku Arvonen 0400 979370.

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön

Yleinen