Valvonta- ja huoltotyö, teollisuus Turku 1.3 lähtien

Haemme Turkuun työntekijää pienteollisuuden valvonta- ja huoltotyöhön. Työ on 2-vuorotyötä vaihdellen viikon jaksoissa ilta- ja yövuoron välillä.

Työ pitää sisällään prosessin valvontaa ja mittaustoimenpiteiden suorittamista ja tarvittaessa pystyt myös alkuopastuksen jälkeen yksinkertaisiin prosessin laitteiden huolto- ja korjaustoimenpiteisiin. Työssä onnistuminen edellyttää tunnollisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus laitoshuoltoon ja teknisten laitteiden kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksi. Edellytyksenä myös vähintään kohtuullinen suomen kielen taito. Työvuoroista johtuen oma auto helpottaa työmatkaliikkumista, mutta ei ole välttämätön. Itse työ alkaa 1.3 , mutta valinta tehdään sitä ennen. Mikäli olet työhön oikea henkilö, sinulla on ehdottomasti erittäin hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV s-postilla osoitteeseen hakemus@pestivoima.fi. Tiedustelut Pestivoima Oy, Markku Arvonen 0400 979370.

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Yleinen