Valvonta- ja huoltotyö, teollisuus Turku

Haemme Turkuun työntekijää pienteollisuuden valvonta- ja huoltotyöhön. Työ on 3-vuorotyötä ma-la. Työ pitää sisällään prosessin valvontaa ja mittaustoimenpiteiden suorittamista ja tarvittaessa pystyt myös alkuopastuksen jälkeen yksinkertaisiin prosessin laitteiden huolto- ja korjaustoimenpiteisiin.

Työssä onnistuminen edellyttää tunnollisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus laitoshuoltoon ja teknisten laitteiden kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä katsotaan luonnollisesti eduksi. Edellytyksenä myös vähintään kohtuullinen suomen kielen taito. Oma auto helpottaa työmatkaliikkumista, mutta ei ole välttämätön.

Työtehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Mikäli olet työhön oikea henkilö, sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV s-postilla osoitteeseen hakemus@pestivoima.fi. Tiedustelut Pestivoima Oy, Markku Arvonen 0400 979370. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Yleinen