Valvonta- ja huoltotyö, teollisuus

Haemme Turkuun työntekijää pienteollisuuden valvonta- ja huoltotyöhön. Työ on 2-vuorotyötä ma-pe. Työ pitää sisällään prosessin valvontaa ja mittaustoimenpiteiden suorittamista ja tarvittaessa pystyt myös alkuopastuksen jälkeen yksinkertaisiin prosessin laitteiden huolto- ja korjaustoimenpiteisiin. Työssä onnistuminen edellyttää tunnollisuutta ja valmiutta itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työotteeseen. Aikaisempi kokemus laitoshuoltoon ja teknisten laitteiden kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä ja/tai alaan liittyvää koulutus katsotaan luonnollisesti eduksi. Edellytyksenä myös kohtuullinen suomen kielen taito. Oma auto helpottaa työmatkaliikkumista, mutta ei ole välttämätön. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta mikäli olet oikeanlainen henkilö, mahdollisuudet pysyvän paikan saamiseen ovat hyvät.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV s-postilla osoitteeseen hakemus@pestivoima.fi . Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tiedustelut Markku Arvonen p.  0400 979370,   markku.arvonen@pestivoima.fi  tai  Eija Arvonen p. 041 468 3240 tai sähköposti pestivoima@pestivoima.fi

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Yleinen