Varastonhoitaja Turkuun

Haemme laivanrakennuksen alihankkijalle Turkuun varastonhoitajaa, joka vastaa pienen varaston ylläpidosta, tilausten tekemisestä ja hankinnoista ja varastoitujen osien toimituksesta.

Työn edellytykset
Sinulla on jo aiempaa työkokemusta varastotyöstä, mutta kokemus juuri laivanrakennuspuolelta ei ole aivan välttämätön edellytys. Suomen kielen lisäksi englannin kielestä tulisi olla ainakin välttävät tiedot, jotta perusrutiinit tavarantoimittajien kanssa onnistuvat. Olet luonteeltasi vastuullinen, sinulla on hyvä organisointikyky ja tarvittaessa pystyt myös esimiestyöskentelyyn.

Tarjoamme mahdollisuuden toimia pienessä työyhteisössä monipuolisten tehtävien parissa.
Tarjoamme myös osaamista vastaavan palkkatason ja mahdollisuuden laajentaa varastopuolen ammattitaitoasi uudella toimialalla. Työ alkaa vuokratyösuhteena ja mikäli pärjäät työssä hyvin, jatkuu sen jälkeen vakituisena työsuhteena.

Yhteydenotto
Mikäli työpaikka kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV s-postilla: hakemus@pestivoima.fi. Tiedustelut Pestivoima Oy/ Markku Arvonen / 0400 979370.
Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Yleinen