Varastotyöntekijä autokorjaamoon

Työn kuvaus
Haemme varastotyöntekijää, joka osallistuu autokorjaamon varaston ylläpitoon, tilausten hoitoon ja tukee omalta osaltaan korjaamopuolen asennus- ja huoltotyön jouhevaa sujumista. Tarvittaessa myös pienimuotoiset korjaamon työkalujen ylläpito- ja huoltotoimet voivat kuulua toimenkuvaan, mikäli sellaista osaamista on.

Työn edellytykset
Sinulla on mahdollisesti jo aiempaa työkokemusta varastotyöstä tai mahdollisesti hyvä autopuolen osien perustuntemus. Suomen kielen lisäksi englanninkielestä tulisi olla ainakin välttävät tiedot, jotta perusrutiinit tavarantoimittajien kanssa onnistuvat.

Tarjoamme
Tarjoamme osaamista vastaavan palkkatason ja mahdollisuuden kehittää ja monipuolistaa varastopuolen ammattitaitoasi. Tarjoamme myös hyvän työilmapiirin sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työ alkaa vuokratyösuhteena ja mikäli pärjäät työssä hyvin, jatkuu sen jälkeen vakituisena työsuhteena.

Yhteydenotto
Mikäli työpaikka kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV s-postilla: hakemus@pestivoima.fi.  Tiedustelut Pestivoima Oy/ Markku Arvonen / 0400 979370 sähköpostilla markku.arvonen@pestivoima.fi tai Eija Arvonen p. 041 468 3240, sähköposti  pestivoima@pestivoima.fi 

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön.

Yleinen