Varastotyöntekijä Turkuun

Haemme Turussa toimivalle metallialan tukkuliikkeelle nuorekkaaseen tiimiin varastotyöntekijää.

Työnkuvaus
Tehtäviisi kuuluu tavaran vastaanotto, -hyllytys ja keräilytehtävät sekä varaston järjestelyyn liittyviä tehtäviä.

Työn edellytykset
Onnistuminen varastotyössä edellyttää sinulta ominaisuuksina tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja ahkeruutta ja toisaalta myös samanlaisina toistuvien rutiinien sietämistä. Varasto-ohjelmien käyttökokemus ja trukinajotaito ovat eduksi, mutta ei välttämätön. Säännöllinen päivätyö ma-pe klo 8-16.

Tarjoamme
Tarjoamme itsenäisen ja vaihtelevan työn, pienen työyhteisön ja hyvän työilmapiirin. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta mikäli osoittaudut oikeaksi henkilöksi kyseiseen työhön, sinulla on erinomaiset mahdollisuudet vakinaiseen paikkaan.

Yhteydenotto
Jos kiinnostuit, lähetä lyhyt hakemus ja CV osoitteeseen hakemus@pestivoima.fi. Työ alkaa mahdollisimman pian tai erikseen sovittuna ajankohtana hakijan tilanteesta riippuen.

Tiedustelut Markku Arvonen 0400 979370, sähköposti markku.arvonen@pestivoima.fi tai Eija Arvonen p. 041 468 3240, sähköposti pestivoima@pestivoima.fi

Pestivoima Oy on turkulainen henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka palvelee Turun talousalueen yrityksiä ja työnhakijoita. Pestivoima Oy vuokraa ja rekrytoi työvoimaa palvelusektorille, teollisuuteen, kuljetus- ja rakennusalalle sekä toimistotyöhön

Yleinen