Miksi Pestivoima?

Työpaikkoja Turun sekä
pääkaupunkiseudun talousalueella

Pestivoima Oy välittää eri alojen työpaikkoja Turun talousalueella. Toimimme henkilöstövuokrausyrityksenä, jolloin pyrimme löytämään sinulle osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavan työpaikan asiakasyrityksessä. Tällöin Pestivoima on työnantajasi ja maksaa sinulle työehtosopimuksen mukaisen sovitun palkan. Useat vuokratyöntekijät ovat kauttamme saaneet vuokrajakson jälkeen vakituisen työpaikan asiakasyrityksessä!

Osa yrityksistä haluaa työntekijän heti omille kirjoilleen, jolloin Pestivoima etsii halutunlaisen työntekijän yritykselle ja työntekijä aloittaa suoraan yrityksen palveluksessa. Tällöin on kyseessä nk. suorarekrytointi. Tällainen rekrytointipalvelu on työntekijälle täysin ilmaista.

Pestivoima ilmoittaa uusista työpaikoista omilla kotisivuillaan ja esimerkiksi työvoimatoimiston sivuilla. Uutta työpaikkaa täyttäessämme käymme ensiksi kuitenkin aina läpi ne työnhakijat, jotka jo ovat jättäneet meille työhakemuksensa ja tarjoamme työpaikkaa heille, jos se on suinkin mahdollista.

Joten sinulla on monta hyvää syytä jättää työpaikkahakemuksesi Pestivoimalle juuri nyt! Joko hakien juuri tiettyä työpaikkaa tai ajatellen mahdollisia tulevia paikkoja. Jos etsit töitä Turun seudulta, kannattaa juuri nyt lähettää hakemuksesi ja mahdollinen CV:si Pestivoimaan!

Miksi hakea töitä Pestivoiman kautta?

  • Kontaktit kattavaan yritysverkostoon Turun talousalueella
  • Pitkä kokemus työntekijöiden vuokrauksesta ja suorarekrytoinnista
  • Vuokratyöpaikkoja lyhyisiin ja pidempiin työsuhteisiin
  • Rekrytointia myös suoraan asiakasyrityksen palvelukseen
  • Työtarjouksia myös suoraan työnhakijoille, kun sopiva työpaikka tulee listoille
  • Yhteydenpito Pestivoimaan on helppoa, reilua ja vaivatonta